fiskfeskfäsk must. muster. rent hus.

Oi!!. Nu luktar det fräsht i Björkhult. Och nu ska vi berätta varför, det är så att vi (Lillan, Simon och Jean) har haft storstädning idag alldeles nyss förut typ fortfarande. Allt är jätterent och det luktar färsht och rökelser. Rökelser gör susen i en liten stuga som björkhult, som faktiskt mest luktar sommarstuga. Alejandro är och hälsar på i sitt hemhem, där han bodde förut. Men igår bar alejandro hem jättejättemycket mat nästan alldeles själv, så det gör inget att han inte varit med och städa, så det blir som en liten överaskning när han kommer. en himla fin SURPRISEEEEEEE. gött tror vi att han kommer tycka.

Ett litet kalendarium nu då;

Och på onsdag, kära vänner, så spelar ju mamaskank på kontiki, det får ni inte glömmmmmma. Det kostar femtio riksdaler och dom börjar spela runt niotiden på kvällen. Kom dit, ta en öl och dansa. det kommer bli gött!

På fredag, då är det storfezzzzt i björkhult, höstfest. Tema inget tema. och det hoppas vi att alla typ redan vet om. Och ni som är osäkra på om ni är bjudna eller så, kom ändå, För vi älskar alla. nästan. Men det är bara att komma. Fast du måste nog ha träffat någon utav oss minst en gång iallafall...............................................................
Men vi räknar med att alla som vill komma och känner att dom borde komma kommer. Och behöver ni en vägbeskrivning så är det bara att ringa någon utav oss eller skicka en liten kommentar. Annars hörs tydligen musiken ända ner till busshållplatsen där man ska kliva av, och då är det ju lätt för då är det ju bara att följa musiken liksom. asbra.

Közz.

Kommentarer
Postat av: Emma

jag ska ha utställning i landskrona på lördag. jag kommer lätt lyckas locka ner alla hit istället för er fest. häöhähähä

2008-10-06 @ 20:12:19
URL: http://trohoppochenflaskakir.blogg.se/
Postat av: Emma

PÅ FREDAG MENADE JAG

2008-10-06 @ 20:13:00
URL: http://trohoppochenflaskakir.blogg.se/
Postat av: björkhult

Vilket litet must du är Emma.

2008-10-06 @ 22:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0