Tjena mittbena.

Hejsan. Christoffer här.
Jag är lite dålig på att blogga, jag är ledsen, men jag fick malaria efter min resa till Rodrigues så jag var tvungen att tillfriskna några dagar.

Idag har det vart lugnt i Björkhult. Bara jag och Tolouse hemma.
Dom andra har vart och simmat och jobbat och haft för sig.
Det har vart skönt, jag har kunnat ligga i korgen hela dagen utan att lyfta ett hjul.
Nu gör Al bröd igen. Han och det jävla brödet.
Jaja.

Nu skal jag chilla lite mer i korgen.
/Christoffer

LYSTRING!

Den 8, alltså den åttonde oktober spelar MAMASKANK på Kontiki i GBG.
Inträde femtio svenska riksdaler, 18 års gräns.

BE THERE OR BE SQUARE!

Lite Jason Mraz, Emma, Amandah, Kungs och Kir.

Fullspeckad helg vi har haft jag och alejandro må jag säga. Inte den sämsta heller!
Fredagskvällen började och slutade ju inte helt fel med Jason. Åh gud, vad jag älskade det. Det kittlar i kistan när jag tänker på Sleeping to dream, No stopping us, The dynamo of volition m.m. Jag spelade in lite på mobilen så att jag kan gå tillbaka i minnet och le en gång till. varför spelade jag inte in allt? HMM!

Sen var det inte alls helt fel att träffa Emma och Amandah i Svalöv heller. Rättare sagt var det riktigt gosigt! Emma bor i ett jättefint "studenthem" (?) med en jätte fin trådgård. en väldigt mysig altan med. Men det fanns en läskig stenpojke där som inte var så fin. Han skrämdes mest. När jag skulle upp och duscha imorse så drog jag bort duschdraperiet och fick lätt hjärtattack när mina ögon mötte stenpojkens. Jävla skrämpojke.

Iallafall så har vi väl haft lite utav en festar helg
. Jag smakade på Kir för första gången, gott. Sen vart det Kungs, några skisspennor ett block och fantasi, sen vart det krök, sen vart det William som allvarligt ville gå upp på sitt rum och lyssna på SOAD ensam med söta lilla jag. Tack som frågar. Emma bjöd på kyssar och jag bjöd på bröst i kameran. Alejandro var snyggast i sin nya frilla och det var trångt i sängen för alla ville ha en bit av varandras kaka.

Nu är helgen över
och det är trist och ledsamt. Jag vill ha samma helg igen, fast med mera pepp, mindre huvudverk och billigare öl, mat och allt. Vi var fressten på en loppis med! På tal om billigt.. köpte en Te termos, en Te kanna och en fin tallrik. På vägen hem köpte jag pringles.

Nej, men nu ÄR helgen slut
, för nu är det officiellt måndag, även om det fortfarande är söndag för mig i min säng. Nu skall jag och Alleman kolla på en film. Undra vilken. Fick några mysiga filmer av Emma i Svalöv. Science of Sleep tex.
Well well. Nu lyssnar jag på Mr. Mraz och jag får en liten orgasm i öronen. GUD ÅH GUD. Fast gud finns ju inte. Taskigt läge. Godnatt små duvor. Kurra lugnt. Puzz <3 / Eran Jeanie

Nyfriserat torsdagssvin.

Idag i Björkhult:
x Simon har jobbat och står nu och tvättar kläder i köket
x Linnéa har varit i KBA och är nu och smutsar ner i gbg med sitt kröök
x Alejandro har bakat bröd och goda kakor och på kvällen klippte/rakade jennifer av allt hans hår. (nästan)
x Jennifer har gjort hummus och rakat av Alejandros must.
x Tolouse har suttit och sett dum ut på altanen och sovit och jamat.
x Christoffer har spelat "finns i sjön" med sig själv och suttit i sin korg.


BEFORE...



DURING...




AFTER




Snyggt Milton!

Björkhults sommarvisa







Vill du ha en sommarvisa?
Jag har hundra!

Vi är väl medvetna om att vi är rätt knäppa.
Puzz


The Chril' is back in the hood

Idag har jag, Chrille med pillen kommit hem från min resa till Argentina där jag träffade mitt fadderbarn Rodrigues. Det var ganska kul att träffa honom. Nu ska jag sitta i min korg i en vecka eller så...



Ha de gött! / Christoffer

Jeanie + lil'an goes nutz

När vi dansar är det hett. (Detta var den andra låten vi dansade, så vi blev lite trötta+att lil'an fick ont i njurarna)

Enjoy

in da hood


Hejzan. vi har fezt i björkhult den tionde oktober, glömmmm ej!
Just nu sitter lillan och jeaniejean i jeanies säng och är trötta och sjuka. fast sjuka på olika sätt. jeanie mår dåligt idag, ont i huvet och ont i halsen. lillan mår inte så dåligt fast hon är sjuk ändå, så nu går hon på medicin. nånting med njurarna.
Slif står i köket med jättejättevit färg i håret, han är väldigt blond. som sune ungefär. Han hackar någonting kan vi höra härifrån. Vi undrar vad *hmm uNdRaR*.

Förut i Björkhult
Sliffe "Hallå, jennifer, har jag skevt huvud?"
Jean "Va? Vad menar du?
S "Är det skevt?"
J "Vadå snett menar du?
S "JA?"
J "Får jag se?"
Sen skrattade vi och konstaterade att det var aningen snett.
Det kan vara därför slif är lite som han är. Fast det är ju bara mysigt.

"Nu tar vi en bild, det tycker jag är coolt" säger jean. Här är en bild:


GangstaHz



coola cyklopögon

hej björkis. björksi.
i björkhult nu:
Jeanie
Sliffe
Tolouse
Christoffer
Elin


coola jeanie igår

är det ingen som har en fråga till oss coola gangstas i superstugan? man får fråga vad man vill nästan!
nu är jag så trött att jag somnar. jag skrev i min andra blogg nyss:
http://jeangreenfightmachine.blogg.se/

välkommna att läsa om mina bravuder där.
klös

kidneys.


hejhejhej. Jag är fortfarande i hemmet i åsa hos mina füräldrar pga av smärtor i rygg och typ in mot buken. Jag, min mor och far antar att det är mina njurar som kusar och eftersom jag fick nåt slags pain-anfall igårkväll så är det bäst att jag stannar här en natt till och söker upp en fabbro doktor imorgon. scarey. Så här ligger jag och häller i mig citronvatten för det ska vara bra har jag hört. man saknar allt björkhult och björkhult-invånarna litegrann när man befinner sig någon annanstans. Jag undrar vad dom andra gör. Kanske dom lagar mat. bönor och öl.
/lillot

här är jag i ett bättre skede










Syskonkärlek

God afton.Befinner mig för närvarande på wallingatan 4B.
Nu kan jag meddela att jag är sjuhelsikes trött. Jag somnade omkring 1 igår natt, för att sedan vakna med jämna mellan rum ungefär varje timme fram tills jag skulle upp och jobba klockan 6. vaknade, trött. gick upp till jobbet, slutade halv 2, gick hem, satte mig här, gick till axel för att repa halv 4, åkte till hisingen för att spela klockan kvart över 5, spelade klockan 7, åkte hem och åt och hamnade här. jag är trött :( stackars baby mig. men jag vill inte sova ännu.

Jag och robert har iallafall roat oss ikväll med min laptop. se :


det ser roligt ut tycker jag. nästan som ett cd-omslag.
den unga mannen på bilden heter robert.
Vi har haft det kul. han har också en laptop, men jag tycker att min är finare. dessutom har inte roberts såna coola videoeffekter som min har.

Nu saknar jag min alexander jätte mycket. det känns som att jag inte har träffat honom på flera veckooor!!!
konstigt hur man kan få abstinens på en annan människa. men det är så ledsamt att sova ensam!! men kedin (min kudde) är inte helt fel att skeda heller. men han är inte lika lång och varm och gosig som min bullebjörn. men jag tror att han är lite trött på mig, med tanke på att jag till och från är lite pms:ig och labil. men det är nog för att jag har slarvat med de små pillren. oj, för intimt.

en väldigt bra sak med björkhults invånare är att alla har 3 som mobiloperatör. det är bra, för man kan skicka gratis sms.
exempel: jag skrev ett ytterst viktigt sms till sliffe :
"Obs! Glöm ej att mata christoffer!"
Svar från sliffe:
"Han kan äta själv"
det var roligt och bra, för nu vet jag att christoffer kan äta själv. (när han är med simon).
undra hur det går i stugan nu... undra om tolle känner sig ensam och övergiven av mig :/ stackars gullekatt.
ibland skojar jag och säger att tolouse ser ut som en arg minigorilla. fast det är sant. och roligt.

frågan är om någon tycker att mina blogginlägg är roliga. jag tycker iallafall att det är roligt att skriva dem.
OJ! nu ploppade precis Ä:t på mitt tangentbord av, men som teknikern jag är så fixade jag den på plats igen. HIGH TECH!
jaja. godnatt små duvor sov en trevlig natts sömn.
Peace/ jeanie

it's time to pretend

Hejsanj alla småsnickare jag befinner mig i åsa just nu (det där andra hemmet. eller första. vad man vill) alltså är varken jag eller jean i björkhult nu. Inte Slif heller tror jag. Alejandro befinner sig fortfarande i skåneland. Fast så kanske man inte ska skriva för då kanske nån går dit och gör inbrott.. creepy...Men ni kan vara lugna, jag har sett till så att både Tolouse och Christoffer har vatten och bröd. Fast tolouse äter mer är christoffer. Egentligen kanske man inte borde få skriva i den här bloggen om man inte befinner sig i Björkhult. Det är ju trots allt en blogg om björkhult. i björkhult. BJÖRKHULT. Jag har iallafall har fått äta riktig middag nyss, och inte bara bönor och öl. Okej det börjar gå till överdrift det där med bönor och öl vi  har faktiskt annan mat i björkhult också. ibland. hö. Snart ska jag ta mig en välförtjänt dusch i en dusch som man kan duscha i utan att bränna sönder sig och som inte blir som ett badkar efter tre sekunder. Jag längtar.
Inatt ska jag sov här i åsa. Ijenklien skulle jag åkt tillbaks till Björkhult men egentligen finns det ingen anledning att åka i nästan en timme bara för att liksom. Så im back in Björkhult imorgon istället. 

Igår var jag som sagt ute och gjorde stan och det blev minst sagt en konstig kväll fan. Den slutade sämre än var vi tänkt från början men den slutade också bättre än vad vi trodde sen. crazeeyyy. Först var vi sju, sen blev vi sex, sen blev vi fem, sen blev vi två för jag och Olle var dom enda som ville bege oss till riorio och bam bam och då gjorde vi det. Det var kul.Vi hängde vid dj'n och fick dansa till göttiga saker som strokes, MGMT, n.e.r.d och justice. så är man rätt nöjd. Jag tror klockan var runt halv sex på morgonen när jag och Olle landade i min jättesäng i Björkhult. vi njöt.


Nu ska jag gå och umgås med min familj när jag väl är här.  äcklig puss och för hård kram /  den lille

såhär såg våran altan ut dagen efter våran inflyttningsfest:




och såhär ser jag och tolouse rumpa ut



dissen....

rapport

ja. just nu ligger jag (jeanie) i roberts säng i min moders hus. alltså spenderar jag inte natten i björkhult. det är rätt tokigt när man bor så avsides som vi gör, för det går inga bussar tidigare än 8 på lördagar och söndagar. hallå liksom?! vi i arbetarklassen då? hur skall vi skaffa oss vårt levebröd? det undrar en argsint bebis.

ikväll har jag ätit sushi. det smakade bra. mycket bra. undra vad de andra boende i björkhult har käkat. säkert bönor. :) hihi. det är det enda man kan äta i björkhult. och öl till. trött på tjöt. trött på bönor. det känns som att ingen kommer tycka att det är roligt att läsa om våran brist på mat och egna bönodling. nu skall jag sluta tjöta.

jag trivs bra i björkhult hittils. och det är skönt att tolouse har vant sig nu, och verkar också gilla det en del. christoffer med. påminn oss om att vi måste lägga upp bilder på alla boende i björkhult snarast.
här har ni en bild på tröttis jag i sängen (nu) :


förut idag var jag och lillot jätte uttråkade (ungefär samtidigt som vi skapade denna blogg) och tog en massa snygga bilder, dom bilderna var rätt coola. här är en:


juste!
björkhult bjuder på höstfest fredagen den 10 oktober, det enda temat som gäller då är: inget tema.
om du vill komma kan du skriva till oss i björkhult så meddelar vi dig inom kort ifall du är välkommen.
vi kommer att ha 4 vakter och en lista på vilka som får komma in. *fnizz*

Nu skall jag nog sova. med tanke på att jag skall upp om 6 timmar och jobba. :/
glöm inte att mamaskank har spelning imorgon kväll (söndag) på TeenDream eller DreamTeam eller något på hisingen klockan 19:00, eller 20:00 jag vet inte! aah!

pruttkaka och bajsmos / jeanie

P.S

Vi tycker att våran blogg är så fin att vi vill älska med den.

Och dessutom, om man vill veta någonting om oss så kan man fråga, så skriver vi våra ärligaste svar i bloggen (om det skulle vara någon som vi inte känner som läser).

PEACE

Lördagsgodis

En liten bild, till er som sitter hemma och har tråkigt.






Vad vi i björkhult gör ikväll:


Alejandro är utomläns i Malmö och hänger med  Emma, jag tror att dom skall dricka öl.
Slif jobbar, kul (!!!) kille.
Jeanie skall äta veg-sushi med sin mamma och gå på bio klockan 21:30.
Lillan skall på förfest och sedan ut och svänga de lurviga och dricka earl.
Tolle ligger hemma under jeanies och alejandros säng.
Christoffer har fest med sig själv i sin griskorg.


Gör det bästa av eran lördagskväll vänner! YOU ONLY LIVE ONCE (typ lillans bästa motto)!
/jeanie+lillot

hej.


igår fick vi internet. eller jeaniejean köpte internet igår. ett sån där jätteliten smart grej som man kan flytta runt. så nu är vi alla glada. jeaniejean har också köpt en laptop, det är den vi skriver ifrån nu (lillan och jean) . jean är jätterädd om sin nya dator, och det är bra. vi äter popcorn, men jean får mata mig för jag får inte ta i popcornen och datorn samtidigt, det blir fula fettfläckar då. så jag har det gött. mmmmmmmmmmmmmm popcorn........
jag (lillan) ligger just nu ner i el soffa de björkhult och jenie sitter brevid och säger saker som att popcornen smakar prutt och "EN HÄST". hon matar allts¨å mig med popcorn, och nu hämtade hon en varsinn folköl till oss. axels öl. men det har vi inte sagt. det är sånt vi gör.

vi är fyra köttisar som bor i en liten stuga. nu ljög vi. vi är inga köttisar, vi är o-köttisar, så vi har inget kött i björkhult. förutom vårat egna kött som sitter på våra kroppar, och tolles, jeanies katt. och christoffer förstås. christoffer har rätt mycket kött på kroppen. men det syns inte så väl utifån. just nu har vi mest öl och bönor i vårat kylskåp. iallafall. eftersom vi vet att vi har typ one million fans så skapar vi nu en blogg. FETT.  läser ni inte så dör ni. vi kommer nog skriva lite mer om varför när hur vi hamnade här, men det tar vi en annan gång. hejdo.
kyzzzzz och zmek  /jeaniejean och lillan

vi ligger och chillar

RSS 2.0