Dagen efter

Hallå.
Just nu ligger Jean och Linnéa i Jean's säng med varsin laptop. Linnéa sköter musiken, Jean sköter internet.
Vi är trötta, för vi kom nämnligen hem klockan kvart i 6 imorse, allihopa i Björkhult.
Efter en fin kväll i storstaden.

Redoogörelse:
Dagen började för Alejandro och Jean klockan 1 i Göteborg då de soundcheckade inför spelningen igårkväll på Kontiki. Det tog bara 3 timmar och allting hann gå sönder och lagas och gå sönder igen. Men tillsist lyckades vi med nöd och näppe ställa in volymena osv. Under tiden var Linnéa i åsa och hängde och käkade mat, Sliffot jobbade.
Efter detta åkte Alejandro och Jean och resten av bandet som var där och köpte falafel. Falafel med mest kol och lite lite lite sesamsås. Sen gick samma personer till Condeco och chillade, sen bar det tillbaka till Kontiki där festen var påväg att dra igång. Efter 2 gratis öl var och en och annan betal earl var det dags för spelning, vid den tiden hade Linnéa och Simon och massor av Björkhults sköna groupies kommit dit. Klockan kvart över 9 började bandet spela och spelade i ca 40 minuter. Det var en lång speling. Efter spelningen tog vi några öl till, Vissa drog vidare till Stars N Bars, medan Al och Jean satt kvar med trevligt sällskap en stund, för att sedan följa efter. Sen kom det värsta, regnet. Efter ett tag inne på Stars tog krögartiden slut och det var dags att traska till la station, men det regnade jävligt så björkhult gänget + vicky fick sitta och vänta ut regnet ett tag först. Men det lönade sig, för vi slapp gå i regn. Linnéas skor blev förståss pissblöta ändå, men vi slapp iallafall blöta ner frisyrerna. Efter vad som kändes som 3 månader kom äntligen pendeln och vi sov nästan allihopa hela vägen till västra hagen.
Väl hemma vart vi glada och nöjda. vissa gick och la sig, vissa väntade ut morgonen innnan de kröp till korgs.
Tolle sov aldrig, han kom hem efter ca 23 timmar utomhus, var inne 1 timme, åt, bajsade, jamade och gick ut igen. Kattaklöse skrälle.

well well. Fressten så luktade Alejandro lök hela dagen igår! Jättemycket.
Idag vet ingen vad som händer. SliffoT skall jobba klockan 5. Vi andra skall uttrycka våran kreativitet på diverse sätt. Linnéa: skall försöka få internet att fungera på sin laptop
Alejandro : skall måla warhammer gubbar
Jeanie:  skall spela Age of Empire

God eftermiddag kära läsare.
Tack för att ni läser våran blogg, men nästan aldrig kommenterar.

Kommentarer
Postat av: Emma

men hallå, berätta hur det gick? kändes det gött? var det mycket folk? spela ni fel?

2008-10-09 @ 19:09:44
URL: http://trohoppochenflaskakir.blogg.se/
Postat av: Jean

Det gick faktisk jättebra, Emma!

Det var grymt publikstöd, även om kontiki är så litet. Det var tråkigt dock, för Richard var sjuk, men vi klarade oss väldigt bra ändå.



Du får se nästa gång då! LOVA

2008-10-09 @ 23:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0